Wij zijn Flexifloors, gevestigd in Almere en gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van verhoogde systeemvloeren. Ook de verkoop, verhuur en plaatsing van onze vloeren doen wij in eigen beheer. Ze worden al meer dan 15 jaar met succes toegepast in de stand en decorbouw. De laatste jaren vinden vinden onze vloeren ook hun weg naar de camping, waar ze ingezet worden als tentvloer of voortentvloer. Ook bij evenementen worden onze vloeren steeds vaker ingezet. Daarnaast worden ze steeds vaker ingezet om een vlondervloer te realiseren in de tuin of op het balkon of dakterras.

Onze vloersystemen

We beschikken over twee in eigen beheer ontwikkelde vloer systemen. Beide zijn modulair, beide zijn verhoogd en beide zijn traploos in hoogte verstelbaar.  Het ene systeem heet DFS Basic, het andere systeem heet DFS Premium.  Ons assortiment huur en koop vloeren zijn allen gebaseerd op  één van deze twee vloersystemen. De basis van beide vloersystemen vormen de vloerdragers met daarop onze gepatenteerde koppelplaat. De koppelplaat zorgt voor de verbinding tussen de vloerdelen. De koppelplaat kan geplaatst worden op verschillende soorten vloerdragers in verschillende hoogtes. Een aantal van deze vloerdragers zijn traploos in hoogte verstelbaar en worden veelal gebruikt om hoogte verschillend in de ondergrond op te vangen.

Om de vloerdelen te koppelen, maakt het DFS Basic systeem gebruik van zogenaamde koppelmontageplaten. Deze worden op de vier hoeken aan de onderzijde van een vloerdeel geschroefd. De koppelmontageplaat heeft 4 gaten die corresponderen met de nokken van de koppelplaat.  Het DFS Basic vloersysteem is daarmee erg geschikt voor gebruik in combinatie met plaatmateriaal zoals Ecoplex, Betonplex, OSB en spaanplaat. Naast de vloeren die wij zelf aanbieden, is dit systeem ook verkrijgbaar in losse componenten, waarmee u van eigen plaatmateriaal een systeemvloer kan maken.  Het DFS Premium systeem maakt gebruik van een aluminium frame van een door ons ontwikkeld profiel.  Twee frames naast elkaar passen precies tussen de nokken van de koppelplaat en op die manier wordt de koppeling tussen de vloerdelen tot stand gebracht. Dit frame wordt vervolgens voorzien van een inlegpaneel. Naast plaatmateriaal is dit vloersysteem ook geschikt voor hardhouten terrastegels.

Onze Werkwijze